Snižena cijena! Zapper - zatornik parazita (štetnih mikroorganizama) u tijelu Prikaži uvećano

Zapper - uređaj za uništavanje patogenih parazita u tijelu

HR-ZAPP

Novi proizvod

Zapper - uređaj za uništavanje patogenih parazita, gljivica, virusa, bakterija, u tijelu. Uređaj koji čini slabu električnu struju (upotrebom 9 V baterje) te u 3-5 minuta s jednostavno i sigurno ljudsku upotrebu. Uređaj sadrži sve što vidite na slici, + 9 V baterija.

Više detalja

92,75 € s PDV-om

-30%

132,50 € s PDV-om

Dodaj u listu želja

Više informacija

Elektronski uređaj Zapper je rezultat istraživačkog rada Dr. Hulde Clark i dejstva električne struje na mikroorganizme. Radi frekvencijom 33 kHz, što je po istraživanju najučinkovitija univerzalna frekvencija za kontrolu širokog izbora parazita i patogena - uključujući Candidu. Korištenjem Zapper nema štetnih nuspojava za ljude, ali ne preporučuje se uporaba kod trudnica i ne osobam koje imaju elektronski implantat na primjer stimulator srca.

Dr. Clark cijeli svoj život proučavala je parazite i izliječila je više od 20 000 ljudi. Njezina otkrića baziraju se na ranijim istraživanjima Nikole Tesle, dr. Raymonda Rifa i dr. Lakhovskog.

Istraživanja dr. Clark, kao i mnogih drugih liječnika, su pokazala, da patogeni mikroorganizmi ne podnose električni tok niskog napona svojeg frekvencijskog dijapazona. To uključuje sve vrste glista, bakterija, virusa, gljivica i tumorskih stanica. Eksperimenti su pokazali, da elektricitet razorno djeluje na pategene mikroorganizme, ne čineći nikakvu štetu organizmu čovjeka. Tako se rodila nova grana medicine - biorezonantna medicina.

Nakon temeljitih istraživanja bili su napravljeni uređaji, koji generiraju frekvencije sposobne uništiti patogene mikroorganizme. 

Kada koristite Zapper preporučuje se i korištenje Paraprotex - biljnje formule kao kombinaciju za uticanje na širu paletu parazita.

KORIŠTENJE - TERAPIJA

Uputstvo za upotrebu:

Princip rada Zappera je jednostavan: pacijent je određeno vrijeme u dodiru s metalnim sondama koje su priključene na generator signala električnih frekvencija.

4 tjedna terapije sa Zapperom: 

Jedan tretman Zapperom ukupno traje 61 minutu, pri čemu se radi nekoliko pauza.

Prvi tretman traje 7 minuta, nakon čega nastupa 20 minuta odmora i tako se ponavlja 3 puta.

ili

1 sat kontinuirane terapije sa Zapperom dnevno.

Dr. Clark preporučuje da se tretman Zapperom provodi minimalno jednom dnevno svaki dan, toliko dugo dok ne nestanu svi simptomi bolesti.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili: