Snižena cijena! Zapper - zatornik parazita (štetnih mikroorganizama) u tijelu Prikaži uvećano

Zapper - zatornik parazita (štetnih mikroorganizama) u tijelu

HR-ZAPP

Novi proizvod

Zapper - uređaj za uništavanje patogenih parazita, gljivica, virusa, bakterija, u tijelu. Uređaj koji čini slabu električnu struju (upotrebom 9 V baterje) te u 3-5 minuta s jednostavno i sigurno ljudsku upotrebu. Uređaj sadrži sve što vidite na slici, + 9 V baterija.

Više detalja

92,75 €

-30%

132,50 €

Dodaj u listu želja

Više informacija

 

Elektronski uređaj Zapper je rezultat istraživačkog rada, Dr. Hulda Clark i dejstva električne struje na mikroorganizme. Radi sa frekvancom 33 kHz, što je po istraživanju najučinkovitija univerzalna frekvencija za kontrolu širokog izbora parazita i patogena - uključujući Candidu. Korištenjem Zapper nema štetnih nuspojava za ljude, ali ne preporučuje se uporaba kod trudnica i ne osobam koje imaju elektronski implantat na primjer stimulator srca.

Dr. Clark cijeli svoj život proučavala je parazite i izliječila je više od 20 000 ljudi. Njezina otkrića baziraju se na ranijim istraživanjima Nikole Tesle, dr. Raymonda Rifa i dr. Lakhovskog.

Istraživanja dr. Clark, kao i mnogih drugih liječnika, su pokazala, da patogeni mikroorganizmi ne podnose električni tok niskog napona svojeg frekvencijskog dijapazona. To uključuje sve vrste glista, bakterija, virusa, gljivica i tumorskih stanica. Eksperimenti su pokazali, da elektricitet razorno djeluje na pategene mikroorganizme, ne čineći nikakvu štetu organizmu čovjeka. Tako se rodila nova grana medicine - biorezonantna medicina.

Nakon temeljitih istraživanja bili su napravljeni uređaji, koji generiraju frekvencije sposobne uništiti patogene mikroorganizme. 

Kada koristite Zapper preporučuje se i korištenje Paraprotex - biljnje formule kao kombinaciju za uticanje na širu paletu parazita.

KORIŠTENJE - TERAPIJA

Uputstvo za upotrebu:

Princip rada Zappera je jednostavan: pacijent je određeno vrijeme u dodiru s metalnim sondama koje su priključene na generator signala električnih frekvencija.

4 tjedna terapije sa Zapperom: 

Jedan tretman Zapperom ukupno traje 61 minutu, pri čemu se radi nekoliko pauza.

Prvi tretman traje 7 minuta, nakon čega nastupa 20 minuta odmora i tako se ponavlja 3 puta.

ili

1 sat kontinuirane terapije sa Zapperom dnevno.

Dr. Clark preporučuje da se tretman Zapperom provodi minimalno jednom dnevno svaki dan, toliko dugo dok ne nestanu svi simptomi bolesti.