Imuno Defense - Za jačanje imunološkog sustava, 60 kapsula

Novi proizvod

Sadrži ključne elemente koji zajedno štite vaše zdravlje, pružaju zaštitu od bolesti i jačaju prirodnu obranu vašeg organizma. Sadrži 60 kapsula.

Više detalja

24,70 € s PDV-om

Dodaj u listu želja

Više informacija

Naš dodatak prehrani za jačanje imuniteta stručno je formuliran za jačanje prirodne obrane vašeg tijela s mješavinom esencijalnih vitamina i minerala poznatih po svojstvima jačanja imuniteta. Svaki sastojak pažljivo je odabran kako bi komplementarno podržao imunološki sustav:

Beta glukan: Ovaj prirodni polisaharid poznat je po svojoj sposobnosti da aktivira imunološki sustav. Djeluje stimulirajući bijele krvne stanice kao što su makrofagi i neutrofili, koji imaju ključnu ulogu u obrani tijela od patogena. Povećavajući aktivnost tih stanica, beta glukan pomaže pripremiti imunološki sustav za brži i učinkovitiji odgovor.

Vitamin C: Kao snažan antioksidans, vitamin C pomaže u zaštiti imunoloških stanica od oksidativnog stresa i podržava njihovu sposobnost da se bore protiv infekcija. Također igra bitnu ulogu u staničnoj smrti, što pomaže u održavanju zdravlja vašeg imunološkog sustava čišćenjem starih stanica i zamjenom ih novima.

Vitamin B2 (riboflavin): Ovaj vitamin je vitalan za proizvodnju energije i rad stanica, što je neophodno za održavanje zdravog imunološkog sustava. Riboflavin pomaže u jačanju sposobnosti tijela da odgovori na infekcije podržavajući funkciju barijere kože i unutarnjih ovojnica tijela.

Vitamin D3: Vitamin D3, koji se često naziva "vitaminom sunca", ključan je za aktiviranje imunološkog odgovora. Nedostatak vitamina D može dovesti do povećane osjetljivosti na infekcije. Dodatak vitamina D3 može pomoći u premošćivanju ovog jaza, posebno kod osoba koje se ne izlažu dovoljno sunčevoj svjetlosti.

Selen: antioksidativna svojstva selena pomažu smanjiti upalu i ojačati imunitet. Njegova uloga u smanjenju oksidativnog stresa ključna je za sprječavanje oštećenja imunoloških stanica i time podupiranje cjelokupnog zdravlja imunološkog sustava.

Cink: Ovaj mineral neophodan je za održavanje imunološke tolerancije i smanjenje rizika od upalnog odgovora. Cink je ključan za normalan razvoj i funkcioniranje stanica koje posreduju u urođenom imunitetu, poput neutrofila i prirodnih stanica ubojica.

Zajedno, ove komponente rade sinergistički kako bi pružile snažan sustav podrške za vaše imunološko zdravlje. Naš dodatak za imunološki sustav osmišljen je za jačanje prirodne obrane vašeg tijela, pomažući vam da ostanete zdravi i otporni na infekcije i bolesti.