Novo Prikaži uvećano

Liver Detox - Dodatak prehrani za čišćenje jetre, 60 kapsula

Novi proizvod

Naš proizvod za detoksikaciju jetre jača vašu jetru, pomaže u učinkovitom čišćenju toksina i poboljšanju funkcije jetre, podržavajući vaše opće dobro. Sadrži 60 kapsula.

Više detalja

0,00 € s PDV-om

Dodaj u listu želja

Više informacija

Naš dodatak za detoksikaciju jetre precizno je formuliran za podršku i poboljšanje funkcije jetre, osiguravajući da vaša jetra radi najbolje što može. Svaki je sastojak odabran zbog svojih dokazanih dobrobiti za zdravlje jetre. Naš dodatak za detoksikaciju jetre sadrži (između ostalog):

Mliječni čičak: Ovaj biljni ekstrakt nije samo snažan antioksidans, već i štiti jetru potičući regeneraciju oštećenog jetrenog tkiva. Njegov aktivni spoj, silimarin, opsežno je istražen i naširoko je priznat zbog svoje sposobnosti da poboljša zdravlje jetre, posebice u detoksikaciji i zaštiti od štetnih tvari.

Ekstrakt maslačka: stoljećima se koristi kao prirodni lijek za razne bolesti, maslačak podržava zdravlje jetre potičući detoksikaciju jetre. Njegova prirodna diuretička svojstva pomažu u uklanjanju toksina iz krvotoka i olakšavaju njihovo izlučivanje kroz bubrege, osiguravajući da jetra ima manje količine toksina za obradu.

Ekstrakt kurkume: Poznata po svojim protuupalnim učincima, kurkuma i njezin aktivni sastojak kurkumin pomažu u zaštiti jetre od oštećenja i podržavaju njezinu sposobnost obrade toksina iz prehrane i okoliša. To pomaže u održavanju funkcije jetre i sprječava mnoge bolesti povezane s upalom.

Kolin: kritična hranjiva tvar koju većina ljudi ne dobiva dovoljno, kolin je vitalan za rad jetre. Pomaže u procesu premještanja masti iz jetre u stanice u cijelom tijelu, pomaže u reguliranju razine masnoće u jetri i podržava cjelokupno zdravlje jetre.

Naš proizvod za detoksikaciju jetre kombinira ove ključne sastojke kako bi osigurao sinergistički učinak koji podupire cjelokupno zdravlje jetre, potiče detoksikaciju i održava optimalnu funkciju jetre. Ovaj sveobuhvatan pristup osigurava da je vaša jetra dobro zaštićena i učinkovito funkcionira, pridonoseći boljem zdravlju i dobrobiti.