ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Zaštita vaše privatnosti kada posjetite našu web stranicu www.lugolova-otopina.com/eshop je vrlo važno za nas.

Ovom stranicom upravlja Poslovno svetovanje Sebastjan Kroflič s.p., Škofja vas 24, 3211 Škofja vas, Slovenija, kojem
 pripada pravo na korištenje osobnih i anonimnih podataka, uzimajući u obzir prava pojedinaca opisanih u nastavku u zakonom dopuštenoj opsegu.


1. Sigurnost podataka

1.1 Tvrtka Poslovno svetovanje Sebastjan Kroflič s.p. štiti vaše podatke od gubitka, zlostavljanja ili neovlaštenog pristupa. U slučaju da je došlo do kvara kako bi zaštitili svoje osobne podatke, koji se očekuje da predstavljaju značajnu opasnost za svoja prava i slobode, mi ćemo odmah i, ako je moguće u roku od 72 sata obavijesti.

1.2 Imajte na umu da ste isključivo odgovorni za sigurnu pohranu i sigurnost vaših korisničkih podataka ili lozinki koje su vam predane ili prenesene.

2. Upotreba maloljetnika

2.1 Treba napomenuti da se sva obrada osobnih podataka može koristiti samo od osoba starije od 15 godina. Korištenje sustava i alata i pripadajuće obrade podataka korisnicima ispod ove dobne granice nije dopušteno bez odobrenja roditelja / skrbnika. Međutim, ako je bilo takve obrade podataka, zaustavit ćemo ga čim ga upoznamo.

 

3. Prikupljanje i obrada osobnih podataka

3.1 Informacije koje ste dobili

Osobni podaci obrađuju se samo u skladu s primjenjivim odredbama o zaštiti podataka. Kada e-mail s nama ili na našim web stranicama ispunite obrazac sa podacima, suglasni ste da podaci koje dajete u bilo kojem obliku, obrađivati ​​u svrhe opisane u nastavku (vidi točku 5 i 6).

3.2. Podaci koje prikupljamo

Kada posjetite našu web stranicu, osobni podaci automatski se automatski bilježe na temelju kolačića. Za više informacija o kolačićima koji se koriste na našoj web stranici, pogledajte točku 7 i na našoj web stranici o kolačićima.

 
4. Partneri

Tvrtka Poslovno svetovanje Sebastjan Kroflič s.p. ne daje informacije trećim stranama, na primjer, tvrtke uključene u prikupljanje naslova ili tvrtke koje obavljaju izravno oglašavanje.

 
5. Obrada podataka za koje nije potrebna suglasnost

Detaljne informacije o obradi podataka koje ne zahtijevaju pristanak na sljedećem popisu mogu se pronaći.

Opći obrazac za kontakt

Obrazac za kontakt: Prilikom slanja jedinstvenog obrasca za kontakt, obrađuju se vaši osobni podaci

Svrha: odgovorite na svoju poruku

Opravdanje: Legitiman interes za obradu i pouzdan odgovor na vašu poruku

Vrijeme skladištenja: 10 godina

* Precizna polja podataka: vaše ime i e-mail adresa

Online trgovina

Narudžbe proizvoda možete naručiti u online trgovini. Prilikom slanja obrasca za narudžbu obrađuju se vaši osobni podaci.

Svrha: izvršavanje naloga, prodaja proizvoda

Opravdanje: izvršenje naloga ugovor na vaš zahtjev

Vrijeme skladištenja: 10 godina

* Točno podatkovna polja: Ime, prezime, adresa, telefonski broj i e-mail adresa

 
6. Obrada podataka za koje je potrebna suglasnost

Poslovno svetovanje Sebastjan Kroflič s.p. obradu osobnih podataka iz točke 3. za sljedeće svrhe:

Prijavite se na e-vijesti

Podatke koji se navode za svaki prijave koriste se samo za slanje e-vijesti. Za slanje e-newsletter putem e-mail adrese koju navedete, a dalje u tekstu trebamo potvrdu da je kao vlasnik adrese e-pošte prihvaćate (t. i. Double pristanak). Bilten se može otkazati u bilo koje vrijeme putem linka kojeg pruža mogućnosti provjeriti e-bilten ili e-mail adresa info@lugolova-otopina.com.

Svrha: slati informacije o proizvodima, atrakcijama i promocijama

Opravdanje: pristanak

Vrijeme zadržavanja: sve dok se bilten šalje i nema opoziva.

* Precizna podatkovna polja: Ime, prezime, e-mail adresa

7. Kolačići i dodatke za društvene mreže

7.1 Prikupljamo podatke automatski pomoću kolačića. Kolačić je mala tekstualna datoteka koja pohranjuje web postavke. Gotovo svaka web stranica koristi ovu tehnologiju. Kolačići se preuzimaju kada vaš web preglednik prvi put posjeti web stranicu. Sljedeći put kada vidjeti ovu stranicu s istim uređajem, kolačića i odgovara pohranjenim informacijama na web stranicu na, ti se pojaviti (vlastiti kolačić) ili druge web stranice, koja pripada ovoj kolačić (cookie trećinu). Na taj način, web stranica prepoznaje da ste ga već prikazali, a u mnogim slučajevima prilagođava prikazani sadržaj.

7.2 Više informacija o kolačićima koji se koriste na našoj web stranici na kolačićima.

 
8. Pojedinačna prava

U vezi s obradom podataka, možete ostvariti sljedeća prava na koja imate pravo:

8.1 Pravo na informacije: možete zatražiti potvrdu o tome hoće li iu kojoj mjeri obrađuju vaši osobni podaci.

8.2 Pravo na ispravak, ako vaši osobni podaci koje obrađujemo nepotpune ili netočne, možete zatražiti u bilo kojem trenutku ispraviti ili. učinite to.

8.3 Pravo otkaza: brisanje svojih osobnih podataka može pitati, ako je svrha za koju su zarobili, završen ukoliko je došlo nezakonitu obradu pri obradi nerazmjerno miješanje sa svojim legitimnim interesima zaštite osobnih podataka ili ako je obrada podataka nužna suglasnost koju ste opozvali. Treba napomenuti da postoji svibanj biti razloga zašto je hitno uklanjanje vaših podataka nije moguće, na primjer. zakonska obaveza da sačuva podatke, trenutne postupke, osnivanje, vježbe ili obranu zakonskih zahtjeva i sl

8.4 pravo prigovora ako mislite da je obrada podataka nisu uključene slovenska ili europske zakone o zaštiti podataka i krše vaša prava, slobodno nam se obratite, možemo razjasniti sva pitanja. Naravno, imate pravo prigovora na slovenskom nadležnom tijelu za zaštitu podataka, ili. s Europskim nadzornim tijelom.

Ta prava mogu se potraživati ​​izravno od Poslovno svetovanje Sebastjan Kroflič s.p. e-mailom na info@lugolova-otopina.com


9. Pojedinosti o kontaktu

Poslovno svetovanje Sebastjan Kroflič s.p.
Škofja vas 24
3211 Škofja vas, Slovenija

info@lugolova-otopina.com