POLITIKA KOLAČiĆA

Naša internetska stranica www.lugolova-otopina.com/eshop koristi kolačiće kako bi osigurao bolji korisnički doživljaj i nadgledao statistiku posjeta.

Kontrola kolačića

Vi sami odlučite o korištenju kolačića. Možete izbrisati ili onemogućiti kolačiće s postavkama u pregledniku. Upute se nalaze u odjeljku "pomoć" vašeg web preglednika. U slučaju da onemogućite kolačiće, neke podstranice možda neće ispravno raditi.

Kolačiće možete izbrisati klikom na vezu: brisanje kolačića

Što je kolačić?

Kolačić je mala datoteka s nizom znakova koji se šalju na vaše računalo prilikom posjeta web mjestu. Nakon ponovnog posjeta web-lokacije, kolačić omogućuje prepoznavanje vašeg preglednika. Kolačići mogu pohraniti korisničke postavke i druge podatke. Možete postaviti preglednik da odbije sve kolačiće ili vas obavijesti kada primite kolačić. Međutim, napominjemo da određene značajke ili usluge na web stranicama možda neće raditi ispravno bez kolačića.

Kolačići se koriste u različite svrhe. Na primjer, upotrebljavamo ih da se sjećaju postavki Sigurnog pretraživanja kako bismo brojali koliko web-lokacija treba posjetiti kako bi vam pomogao da se prijavite za naše usluge i da zaštitimo svoje podatke.

Vrste kolačića na našoj web stranici

1. Obvezni kolačići
Obvezni kolačići su kolačići da web stranica mora funkcionirati ispravno. To su kolačići koji se brinu o prijavljenim korisnicima (administratorima i urednicima stranica). Na našem internetskom mjestu wwwlugolova-otopina.com/eshop djeluje na PRESTASHOP platformi i određeni kolačići su potrebni za rad web stranice.

 
2. Posjetite statistiku
Upravitelji web-mjesta i administratori web mjesta trebaju statističke podatke kao što su najviše obranjeni sadržaji, resursi pristupa web-lokaciji i broj posjetitelja. Na temelju kolačića dobivamo povratne informacije na temelju kojih poboljšavamo web mjesto.

Više informacija o podacima koje je prikupio Google Analytics dostupan je ovdje.